неделя, август 19, 2007

ASUS с две “HDMI сертифицирани”


Всички маниаци на системите за домашно кино вече могат да ликуват, ASUS обявиха пускането на две напълно нови Asus “HDMI сертифицирани” видео карти. Новите Asus EAH2600PRO HTDI/256M(ATI Radeon HD 2600PRO) и EN8600GT/HTDI (GeForce 8600GT) драстично променят и улесняват конфигурирането на система за домашно кино на компютърът ви. С нова Splendid Video Intelligence Technology изображенията на Asus видео картите са изключително ярки и леки за човешкото око. И двата модела Asus EAH2600PRO и EN8600GT графични карти използват специално проектирани за тях нови охлаждания за по-добро разпределяне на топлината.

Asus EAH2600PRO и EN8600GT също ще са в комплект с Asus GamerOSD, които разкрива истинската сила на видео картите направени от компанията. Добавката ви позволява да клоквате GPU-то и ви дава възможността директно софтуерно да правите настройки по-време на игра или HD филм в реално време. Като допълнение GamerOSD ви дава и възможност да записвате директно във видео формат игрите си или да ги излъчвате онлайн.

За сега точна информация кога и къде ще можем да намерим Asus “HDMI сертифицирани” видео карти не е оповестена, както и колко точно ще ни струват.


Няма коментари:

Публикуване на коментар