сряда, септември 26, 2007

HP Photosmart C6280: красиви снимки, бърз печат и мрежови функции


HP пуска на българския пазар многофункционалното устройство HP Photosmart C6280. Комбинираният принтер, копир и скенер предоставя 6-цветни снимки в до панорамен размер, монопечат със скорост 34 страници в минута (ppm), Ethernet мрежови възможности и сканиране с висока разделителна способност.

6-цветен печат за снимки с професионално качество

Броят на потребителите, желаещи да печатат снимки в домашни условия, расте. Затова няма причина тяхното универсално мултифункционално устройство да не им предостави същото качество на фотопечат, с което са свикнали от фотолабораторията. HP Photosmart C6280 използва шест отделни мастилници и висококачествени HP Vivera мастила за предоставянето на ярки, устойчиви на вода и избледняване снимки за поколения напред. Касетите могат да бъдат сменяни поотделно, без да хабите мастило.

С HP Photosmart C6280 потребителите вече няма да се мъчат да отпечатват снимки от принтер, предназначен единствено за документи. Цветният 6.1-см дисплей показва снимките за сортиране и редактиране и позволява на потребителите да извършват леки промени по тях. Нововъведение в принтера е бутонът за премахване на „червени очи”, който елиминира дефекта с едно натискане.

Автоматизираната касета за фотохартия предотвратява грешки при фотопечат, като разпознава размера на хартията и се уверява, че е подадена правилно. Няма нужда да свързвате устройството към компютър – можете да използвате вградените слотове за карти памет или да свържете фотоапарата си към USB – само включете и печатайте.

Чернобелият печат остава най-широко разпространен и поради тази причина HP Photosmart C6280 e оптимизиран за ежедневна употреба, предоставяща ясни документи с лазерно качество със скорости до 34 ppm за печат на чернобели и 33 ppm за цветни документи. Дори снимките се печатат бързо – 10x15-см фотопечат за около 10 секунди.

Мултифункционалното устройство спомага за пестенето на хартия, благодарение на вградения дуплекс, позволяващ двустранен печат. Устройството се справя дори и с уебстраници. С новата функция HP Smart Web Printing, размерът на уебстраниците се променя за печат, при който потребителите няма да се оплакват от изрязани страници.

Характеристики и производителност за домашен офис

Вградените Ethernet мрежови функции позволяват на потребителите да свързват домашните си компютри към едно-единствено периферно устройство. HP Photosmart C6280 е наистина универсален и ви спестява нуждата от закупуването на много различни устройства, задръстващи домашния ви офис. С разделителна способност на сканиране от 4800x4800 dpi, моделът възпроизвежда точно и възстановява снимки, а като копир достига скорост от до 34 копия в минута (cpm) за чернобяло и 33 cpm за цветно копиране.

Основни характеристики и предимства

*

6-мастилен цветен печат.
*

Скорости на печат - до 34 страници в минута (ppm) за чернобял и 33 ppm за цветен печат; снимки - в рамките на 10 секунди.
*

Включен дуплекс.
*

Вграден Ethernet.
*

6.1-см цветен дисплей.
*

HP Auto Sense разпознава размера на хартията.
*

HP Smart Web Printing.
*

Автоматизирана касета за фотохартия.
*

HP Red-eye Removal бутон за премахване на ефекта „червени очи”.
*

Сканиране с 4800 dpi резолюция и 48-бита цветна дълбочина.
*

Софтуер HP Photosmart Essential.

Ориентировъчната цена на HP Photosmart C6280 е 389 лв.

Няма коментари:

Публикуване на коментар