вторник, септември 25, 2007

Logitech AudioHub: качествени колонки за лаптопа


Logitech AudioHub има 2.1 интегриран дизайн и три вградени високоскоростни USB порта

Logitech представи колонките за лаптоп Logitech AudioHub с вграден USB хъб – изключително аудио в нова компактна опаковка. AudioHub обединява 2.1 интегрирана звукова система и три вградени високоскоростни USB порта в удобна форма, която плътно приляга на почти всеки лаптоп.

Освен качествения звук, колонките за лаптоп AudioHub имат регулируема цялостна трикамерна звукова система с вградени субуфери, които дават балансиран звук с чисти високи тонове и солидни басове. Полезният Mute бутон изключва звука, без да изключва вградения USB хъб.

За да ползвате по-лесно периферните устройства, AudioHub има три вградени високоскоростни USB порта. Когато пътувате с AudioHub е лесно да ги изключите като просто извадите USB кабела или рисийвъра.

В долната част на AudioHub е разположена система за подреждане на кабелите, с която те лесно стигат до USB портовете, без да се оплитат. По продължение на задната част на системата AudioHub специална кукичка се справя с безпорядъка от кабели.

Със своята скромна височина от 8,89 см AudioHub присъства деликатно в пространството с изчистения си дизайн, който пасва на почти всякакви помещения в дома – дори във всекидневната. Ширината между колонките на системата AudioHub може да се регулира, така че да паснат на всеки лаптоп.

Колонките за лаптоп на Logitech AudioHub се очакват на пазара в Европа и САЩ в началото на октомври на цена от около 99.99 евро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар