вторник, юли 27, 2010

Download Master 5.7.3.1221 Final

Download Master е безплатна програма с удобен интерфейс. Тя служи за сваляне на файлове от Интернет. При нея няма досадни реклами. Поддържа списъци с файлове, drag & drop, бързо update-ване, може да се комбинира с антивирусна програма, която да проверява за червеи, докато теглите. Дърпа значително по-бързо от повечето й платени конкуренти.

Download Master предлага и категоризирано съхранение на свалените файлове, като автоматично разпознава вида на файла и го поставя в съответната група. Програмата съдържа също и: сайтов мениджър за управление на пароли и папки за съхранение; планиране на задачи по разписание; FTP Explorer; търсачка за файлове, програми, игри и музика; DM Bar - интегриран панел с инструменти за IE. Позволява свалянето на файлове през HTTP, HTTPS и FTP протоколи, като разделя файловете на части за по-бързото им сваляне. Освен това тя следи и прихваща копираните в буфера връзки към файлове за сваляне.

Download Master притежава изключителни качества за безплатна програма, с която можете да сваляте качествено и безпроблемно файлове от Интернет. Настройките са прости и елементарни, с които можете да вграждате програмата в Internet Explorer или Firefox, да използвате drag & drop функцията, да проверявате автоматично за вируси с опцията: проверка с антивирусна програма и още много. Локализирана е на Руски, Беларуски и Украински езици и засега не поддържа Български и Английски. Лиценз: Безплатен (Freeware).

<<< Изтегляне >>>

Няма коментари:

Публикуване на коментар