сряда, юли 28, 2010

GIGABYTE GA-MA770T-UD3 - "свежа" платка под AMD Phenom II X6

На официалния сайт на компанията GIGABYTE Technology се появи описание на дънната платка GIGABYTE GA-MA770T-UD3, в основата на която лежи наборът от микросхеми AMD 770 с южен мост AMD SB710.

Тази ATX-платформа е изготвена с използването на висококачествени елементни бази в съответствие с фирмената концепция Ultra Durable 3 Classic и е снабдена със захранваща подсистема по формулата 4+1 фази и може да работи с процесори на AMD под Socket AM3 (включително и 6-ядрените чипове от семейството на Phenom II X6). Освен това, в продукта е реализирана прогресивната енергоспестяваща технология GIGABYTE Easy Energy Saver, функцията DualBIOS, а така също и ефективният "оувърклокърски" инструмент EasyTune6. Що се касае до останалите технически характеристики на платката, то те изглеждат така:
- Четири 240-пинови DIMM-слота за поместването на модули двуканална оперативна памет DDR3 с честоти 1666(OC)/1333/1066 MHz;
- Един слот PCI Express x16, четири слота PCI Express x1 и два слота PCI;
- Шест порта SATA II с възможност за организация на RAID-масив на нива 0/1/0+1;
- Един IDE-конектор;
- Аудиокодек, позволяващ възпроизвеждането на 7.1-канален звук HD Audio;
- Gigabit Ethernet-контролер;
- Разположени са на задния панел два порта PS/2, оптични и коаксиални S/PDIF-изходи, осем порта USB 2.0 и два порта FireWire, конектор RJ-45 и шест стандартни аудио-конектора.

За цената и пускането в продажба на дънната платка GIGABYTE GA-MA770T-UD3 все още няма сведения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар