петък, юли 30, 2010

NZXT пусна компютърния корпус Phantom


Компанията NZXT разшири продуктовата си гама от предлагани компютърни шасита с представянето на устройството Phantom, насочено към компютърните ентусиасти и геймърите.

Устройството е произведено във форм-фактор Full Tower и е от стомана, като декоративните елементи и горният панел са изготвени от пластмаса. Устройството позволява поместването на дънни платки във формати E-ATX, ATX, MICRO-ATX, BABY AT, седем разширителни карти, притежава още пет външни отделения за поместването на 5,25-инчови оптични устройства и седем вътрешни 3,5-инчови отделения за поместването на HDD или SSD-устройства. За добрата циркулация на въздуха, вътре в системата, се използват няколко вентилатора: 120-мм. вентилатор на задния панел, два 120-мм. вентилатора на страничния панел и един 200-мм. вентилатор с LED-осветление на горния панел. В компютърния корпус са предвидени четири отверстия за поместването на маркучи за водна охладителна система, а на горния панел са разположени интерфейсите USB, E-SATA и звуковите конектори за включване на микрофон и слушалки. Размерите на устройството са 222x540х623 мм., а теглото му е само 11 кг.

Отбелязва се, че корпусът NZXT Phantom ще бъде пуснат в продажба в началото на септември, на препоръчителна цена от $140. На пазара, описаният компютърен корпус ще се предлага в три цветови изпълнения - бяло, червено и черно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар