четвъртък, юли 29, 2010

Super Talent представи SSD-устройства с два интерфейса

Компанията Super Talent съобщи за разширяването на продуктовата си гама от SSD-устройства с пускането на серията от устройства UltraDrive MX, които са снабдени с два интерфейса за връзка.

В рамките на новата серия са достъпни устройства във форм-фактор 2,5 инча, капацитетите на които са 60, 120, 240 или 480 GB. Устройствата са базирани на контролера JMicron 616, като скоростта за четене в тези носители ще достига максимума от 250 MB/s, а скоростта за запис - 180 MB/s. В носителите на информация Super Talent UltraDrive MX е реализирана поддръжка на функциите GC и Trim, които са предназначени да оптимизират работата на устройствата за по-продължителен период от време. Новите модели ще притежават интерфейсите за връзка SATA2 и mini-USB, а така също ще могат да се използват в качеството, както на вътрешни носители на информация, така и в портативни решения.

Новите SSD-носители Super Talent UltraDrive MX ще бъдат пуснати в продажба на 1 септември тази година, но размерът на препоръчителните им цени все още не е съобщен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар