неделя, август 01, 2010

Fujitsu предложи пълен спектър монитори с LED подсветка

Компанията Fujitsu пусна на пазара пълен спектърот LCD монитори, които са снабдени с LED (светодиодна) подсветка. Според производителя, благодарение на тази технология те предлагат впечатляващ динамичен контраст. Потребителите могат да избират най-подходящия за тях модел - от икономичен 19-инчов монитор до 27-инчов широкоекранен продукт.

Моделите от линията SL са снабдени с два HDMI интерфейса и са с внедрен енергоспестяващ режим ЕСО. Продуктите от серията L идват с вградени високоговорители, а екранното меню поддържа 16 езика. В много други модели от линията SL е добавен 5.1 HDMI звуков изход за за обемен звук и са предвидени множетсво опции за точни настройки на дисплея с помощта на сензорни бутони за управление.

От Fujitsu изтъкват, че те са първият производител, който е реализирал LED подсветка в целия спектър монитори, от 19- и 20-инчови модели до широкоекранни 22- и 27-инчови устройства.
LED мониторите са вече достъпни на пазарите в Централна Европа, Близкия изток, Африка и Индия. Цените им са много близки до тези мониторите CCFL с екрани с аналогични размери, твърдят от Fujitsu. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар