четвъртък, септември 27, 2007

Konica Minolta проведе годишна партньорска среща в Девин

Konica Minolta поддържа силна партньорска мрежа, стана ясно по време на годишната партньорска среща на компанията, провела се в гр.Девин. Срещата се състоя на 21-23 септември 2007 г. в СПА хотел Девин и на нея бяха поканени всички партньори на марката от страната. Освен партньорските фирми, компанията посрещна като специален гост г-н Ваня Гудач, Търговски Мениджър на Konica Minolta в Хърватия.

За 2006 г. Konica Minolta е с 44.8 % пазарен дял в България, следвайки тенденцията, която поддържа марката в цяла Европа от 2 години насам и оправдавайки посоченото за годината мото „Година на Цветно Превъзходство”.

Година на предизвикателството е мотото на Konica Minolta за 2007 г. и след второто тримесечие, тя е в челната тройка по продажби на копирни системи. Тенденцията в съвременният дом и офис е преход към цветен лазерен печат, при който марката е с доказани първи позиции по качество на продуктите и решенията си. За поддържане на високото качество на обслужване на клиента по време и след продажбата, партньорите на Коника Минолта вече могат да се похвалят с общо 121 сертифицирани търговци и сервизни специалисти в цялата страна.

Източник: pcworld.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар