вторник, юни 30, 2009

Нов принтер на Xerox използва иновативна технология за печат с твърдо мастило


Phaser 8860 е проектиран за всякакъв вид бизнес с печатни обеми между 1 000 и 10 000 страници на месец.
Xerox обяви нов цветен принтер, който използва иновативна технология за печат с твърдо мастило. Според информация от компанията тази технология прави цветния печат рентабилен, колкото и черно-белия.

Проектиран за всякакъв вид бизнес с печатни обеми между 1 000 и 10 000 страници на месец, Phaser 8860 е подходящ за агенции за недвижими имоти, маркетингови компании и студия за дизайн, за които цветът е важен в изготвянето на предложения, маркетингови материали и доклади, документи и др.

Според информация от Xerox, технологията им с твърдо мастило няма нужда от касети. Мастилата се поставят разделени по цвят в мастилените контейнери. Принтерът 8860 от серията Phaser отговаря на строгите нови изисквания ENERGY STAR на Агенцията за защита на природата на САЩ.

Със скорости на цветен и черно-бял печат от 30 страници в минута, 750 MHz процесор и Adobe PostScript3, новото решения печата в цвят по Pantone, което означава, че качеството на изображението съвпада със строгите стандарти на цветната система Pantone. Автоматичният двустранен печат и N-up режимът, които позволяват на потребителите да отпечатват съдържанието на няколко страници върху една, дават възможност за вместването на повече изображения върху един лист хартия.

Базовата цена на цветния Phaser 8860 е 3898 лв. без ДДС. Черното мастило с капацитет 14 000 страници струва 340 лв. без ДДС. Всяко от цветните мастила, също с капацитет 14 000 страници, струва 114 лв. без ДДС, информират още от Xerox.

Източник: computerworld.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар