четвъртък, юли 23, 2009

Nokia представи модела N97 в България


България е сред страните в Европа, където Nokia представя своя водещия модел от N-серия. Nokia N97 предоставя на потребителите сензорен 3.5 инчов дисплей, екран с възможност за персонализиране на съдържанието, QWERTY клавиатура и постоянен достъп до пълния набор от Ovi услуги.

Nokia представи мобилният компютър Nokia N97 заедно с концепцията за персонализиран Интернет и достъп до Ovi услуги.

България е сред страните в Европа, където Nokia представя своя водещия модел от N-серия. Nokia N97 предоставя на потребителите сензорен 3.5 инчов дисплей, екран с възможност за персонализиране на съдържанието, QWERTY клавиатура и постоянен достъп до пълния набор от Ovi услуги. Nokia N97 вече е в търговската мрежа на цена от 1070 лева.

Nokia N97 е първия модел на Nokia, който предлага екран с опция за пълно персонализиране, който може да се допълва с разнообразни приложения (widgets), предоставящи информация в реално време. Това включва социални мрежи като Facebook и MySpace, новинарски агенции като Асошейтед прес и Ройтерс, сайтове с прогнози за времето, пазаруване и други.

Nokia N97 е първия модел с включен достъп до Ovi Store, който предлага лесен достъп до приложения, игри, видео, подкасти, уеб услуги и много други. Ovi Store разполага с голямо количество платено и безплатно съдържание от многобройни доставчици като Paramount Pictures, Facebook и Qik, както и селекция от приложения за Twitter. Като с всеки компютър, потребителите могат постоянно да допълват и освежават Nokia N97 с нови приложения, функции и услуги.

Моделът е снабден с 32 GB памет (разширяема до 48 GB при добавяне на SD карта) за файлове. Висококачествени снимки и видео клипове (30 кадъра в секунда) могат да бъдат заснемани с 5 мегапикселната камера с вградена оптика Carl Zeiss. Снимките също могат да бъдат качвани и споделяни онлайн чрез Ovi Share, Twitter или Flickr.

Източник: pcworld.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар