вторник, юли 27, 2010

Razer пуска геймърска периферия за феновете на TRON: Legacy

Нова серия геймърска периферия с дизайн в стила на филма TRON: Legacy представи технологичната компания Razer по време на изложението Comic-Con. Моделите са разработени съвместно с Disney Consumer Products, така че да се постигне пълно съответствие между дизайна на продуктите и стила на филма. Серията TRON: Legacy включва гейминг клавиатура, мишка и иновативен био-луминисцентен пад, които носят отличителните светещи сини линии, които феновете ще видят и в Light Cycle – ултрабързите мотори, с които се състезават героите от филма.

Мишката и клавиатурата TRON използват специални звукови и визуални ефекти за сигнализация, за да подобрят играта на феновете и реакциите им по време на надпреварата в TRON: Evolution. Част от серията е и пад за мишка, използващ иновативна био-луминисцентна технология, с която движенията на мишката оставят синкаво сияние по повърхността му. Моделите ще излязат на пазара в периода на филмовата премиера и представянето на играта, които предстоят през последното тримесечие на 2010 г.
TRON клавиатурата на Razer разполага с подсветка в син цвят, която се активира при включване и изключване (Rez и De-Rez ефекти), както и по време на игра, за да сигнализира за действията на играча. Клавиатурата включва Hyperesponse бутони, които са програмируеми и с макро поддръжка. Цифровата клавиатура може да бъде отделена от основната част и поставена отляво или отдясно в зависимост от личните предпочитания на геймъра.
Гейминг-мишката TRON поддържа същите светлинни индикации, Rez и De-Rez ефекти, като възможностите са допълнени от 7 програмируеми Hyperesponse бутона. Лазерният 3.5g сензор с чувствителност 5600 dpi осигурява бързина и прецизност, с което подобрява представянето при игра. Моделът може да се използва както с дясна, така и с лява ръка. Повърхността на гейминг-пада е изработена от високочувствителен материал, който увеличава точността на мишката.
Продуктите на Razer се внасят в България от фирма АСБИС България. По първоначална информация цените ще се движат около 299 лв. за клавиатурата TRON, 199 лв. за мишка TRON и 249 лв. за комплект от гейминг-мишка и пад.

Няма коментари:

Публикуване на коментар