вторник, юли 27, 2010

Fujitsu L и Fujitsu SL - монитори с LED-осветление

Компанията Fujitsu представи две нови линии TFT-монитори със светодиодно осветление - Fujitsu L и Fujitsu SL. Устройствата са произведени с тънки корпуси и ще се предлагат с различни размери - от 19 до 27-инча.

Новите монитори ще притежават повишен контраст и ще позволяват реалистично цветопредаване. Използваните LED-осветления също така ще намаляват и потреблението на енергия в моделите.

"Светодиодното осветление позволява повишено качество на изображението, а така също околната среда оказва минимално влияние върху качеството на изображението." - това коментира Rajat Kakar, вице-президент на подразделението Workplace Systems на компанията Fujitsu Technology Solutions. - "Дори в неблагоприятни условия, осветлението на дисплея с такава подсветка позволява висок контраст и отлично цветопредаване."

Мониторите от серията Fujitsu SL притежават два конектора HDMI и поддръжка на режима за икономия на електроенергия ECO. В устройствата още са налични звукови изходи 5.1 HDMI, а обемът на звученето може да се регулира с помощта на сензорни средства за управление.

Информация за датата на пускането на представените модели от сериите Fujitsu L и Fujitsu SL все още няма, а така също не се знае нищо и за размерите на техните цени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар